speaker-photo

kinderactiviteiten

Gejut, kinderen, activiteiten

De Visserijdag is dit jaar een feestje voor kinderen. De hele dag verzorgt Gejut een heel leuk programma op het Nijntje plein bij de hoofdstrandopgang. Theatrale figuren in sprookjesachtige kostuums ontvangen je voor een van de gratis activiteiten. Er is een knutselhoek waar kinderen al hun creativiteit kunnen botvieren met zwerfafval. In de piratenboot kun je een stoere ‘zee-tattoo’ zetten. Een anker, haai, zeemeermin of kanonnen. Alles is mogelijk. Voor de echte waaghalzen zijn er ook piratenkostuums. Daarnaast zijn er grote pannen vol magisch jutterssop waar je mega grote zeepbellen mee kunt blazen. Het hoogtepunt is misschien wel het mega aquarium. Iedereen kent het vis-magneetspel wel. Op het Nijntjeplein staat een mega aquarium van wel 3 meter breed en 2 meter hoog! Met een enorme vishengel kun je samen met Jan de visserman gaan vissen. Elke keer weer een verrassing wat je vangt; soms plastic soep of troep…soms zelf snoep. Maar kijk uit dat je niet teveel lawaai maakt want dan worden ‘de kraken’ wakker en dan zwaait er wat want… hij spuit je nat!

10.00 - 17.00 uur Maritiem centrum

Zaterdag 15 juni

Gejut, kinderen, activiteiten

Theatrale figuren in sprookjesachtige kostuums ontvangen je voor één van de gratis activiteiten op het Nijntjeplein. Er is een knutselhoek waar kinderen hun creativiteit kunnen botvieren met zwerfafval. In de piratenboot kun je een stoere ‘zee-tattoo’ laten zetten. Een anker, haai, zeemeermin of kanonnen. Alles is mogelijk. Daarnaast zijn er grote pannen vol magisch jutterssop waar je megagrote zeepbellen mee kunt blazen. Het hoogtepunt is misschien wel het mega-vis magneet aquarium. Met een enorme vishengel kun je samen met Jan de visserman gaan vissen. Elke keer weer een verrassing wat je vangt; soms plastic soep of troep…soms zelf snoep. Maar kijk uit dat je niet te veel lawaai maakt want dan worden ‘de kraken’ wakker en dan zwaait er wat want… hij spuit je nat!

02.30 - 03.30 PM Workshop

Friday 14th Feb

A frontier for designers

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamics change? Find out from those leading the charge. How you transform